Kapjes van sterling zilver 925/1000 ter verzorging van de tepel tijdens de borstvoeding.

Goedendag,

De kapjes doen het super! Ik draag ze eigenlijk nu vooral ter preventie en dat werkt heel fijn. Na een dag waren de ongemakken zo verminderd dat borstvoeden weer fijn was en ik het door kon zetten. Ik ben zeer tevreden. Zo tevreden dat ik jullie heb aangeraden bij mijn zwangerschapscursus meiden, waarvan meerdere ook moeite kregen met het geven van borstvoeding door verkeerd aanleggen. Fijn ook dat de bestelling zo snel binnen was!


Beste,

Mijn ervaring zijn tot hiertoe heel positief. De meesten zijn binnen de 48uur van de ongemakken af. Zelfs al eentje die schrale, ruwe tepels had en eigenlijk wilde stoppen. Die de dag nadien vlot verder zette met de borstvoeding. Ze vond de Zilverentepelhoedjes een wonder! Ik had een vrouw die er een week overdeed, ze had echter wel een ruwe schrale plek van 3mm diep, dus wel logisch lijkt mij..


Hoi,

Ik heb de zilveren tepelhoedjes gebruikt ivm een ruwe schrale tepel. Die waren toen erg ongemakkelijk en de tepelkapjes boden een veel betere verzorging dan de zoogkompressen. De ongemakken gaan langzaam over en ik gebruik ze nu alleen sporadisch de tepels even heel gevoelig zijn.


Beste,

Ik heb al vele mamma’s kunnen helpen met de zilveren tepelkapjes, echt een wondermiddeltje!


Beste,

Nog steeds heel tevreden patiĆ«nten en vooral verlengde borstvoedingsduur dankzij jullie tepelkapjes! Ik adviseer ze aan al mijn mama’s. Mvg


Hoi,

Bedankt voor de snelle service! Ik ben de silver cups dezelfde dag nog gaan dragen. Echt fantastisch, ik raad ze nu dus aan alle zwangeren en borstvoeding gevende vrouwen in mijn omgeving aan!


Dag,

De borstvoeding verloopt nog steeds erg goed en ik hoop dit nog een hele poos vol te houden. De zilveren kapjes brengen me verlichting waneer mijn tepels ruw en schraal zijn, dus ik ben hier zeker tevreden van!


Hallo,

Borstvoeding gaat super! Kapjes werken zeer goed, het is ons 3de kind en het is echt een uitkomst met die kapjes!


Goedemorgen,

Graag wil ik een set bestellen? We kennen het product, want hebben ze van een andere moeder geleend: nu moeten ze echter terug en willen we graag onze eigen!


Hi!

Ten eerste bedankt voor de snelle levering! Ik had erg last van mijn tepels, maar door het gebruik van de kapjes kan ik mijn zoontje weer aan de borst hebben. Dank!!


Zonder deze was ik waarschijnlijk na een week gestopt! Godzijdank vond ik de deze tepelkapjes.