Kapjes van sterling zilver 925/1000 ter bescherming van de tepel tijdens de borstvoeding.

Goedendag,

De kapjes doen het super! Ik draag ze eigenlijk nu vooral ter preventie en dat werkt heel fijn. Na een dag waren de kloven zo verminderd dat borstvoeden weer fijn was e ik het door kon zetten. Ik ben zeer tevreden..Zo tevreden dat ik jullie heb aangeraden bij mijn zwangerschapscursus meiden, waarvan meerdere ook moeite kregen met het geven van borstvoeding door verkeerd aanleggen en het ontstaan van kloven. Fijn ook dat de bestelling zo snel binnen was!


Beste,

Mijn ervaring zijn tot hiertoe heel positief. De meesten zijn binnen de 48uur van de kloofjes vanaf. Zelfs al eentje die bloedende kloven had en eigenlijk wilde stoppen die de dag nadien vlot verder zette met de BV. Ze vond de Zilverentepelhoedjes een wonder! Ik had een vrouw die er een week overdeed, ze had echter wel een kloof van 3mm diep, dus wel logisch lijkt mij..


Hoi,

Ik heb de zilveren tepelhoedjes gebruikt ivm een schimmelinfectie van mijn tepels. Die waren toen erg pijnlijk en de tepelkapjes boden een veel betere bescherming dan de zoogkompressen. De infectie gaat langzaam over en ik gebruik ze nu alleen sporadisch de tepels even heel gevoelig zijn.


Beste,

Ik heb al vele mamma’s kunnen helpen met de zilveren tepelkapjes, echt een wondermiddeltje!


Beste,

Nog steeds heel tevreden pati├źnten en vooral verlengde borstvoedingsduur dankzij jullie tepelkapjes! Ik adviseer ze aan al mijn mama’s. Mvg


Hoi,

Bedankt voor de snelle service! Ik ben de silver cups dezelfde dag nog gaan dragen en na 24 uur waren de wondjes al genezen. Echt fantastisch, ik raad ze nu dus aan alle zwangeren en borstvoeding gevende vrouwen in mijn omgeving aan!


Dag,

De borstvoeding verloopt nog steeds erg goed en ik hoop dit nog een hele poos vol te houden. De zilveren kapjes brengen me verlichting waneer mijn tepels geïrriteerd zijn, dus ik ben hier zeker tevreden van!


Hallo,

Borstvoeding gaat super! Kapjes werken zeer goed, het is ons 3de kind en het is echt een uitkomst met die kapjes!


Goedemorgen,

Graag wil ik een set bestellen? We kennen het product, want hebben ze van een andere moeder geleend: nu moeten ze echter terug en willen we graag onze eigen!


Hi!

Ten eerste bedankt voor de snelle levering! Ik had erg last van tepel kloven maar door het gebruik van de kapjes kan ik mijn zoontje weer aan de borst hebben. Dank!!


Zonder deze was ik waarschijnlijk na een week gestopt! Godzijdank vond ik de deze tepelkapjes.